Badrumsbelysning - Inspiration

Det är oerhört mycket man behöver ha i åtanke för att pricka rätt när det kommer till val av badrumsbelysning. Viktigast av allt är enligt oss att välja rätt typ av badrumslampa för just ditt badrum. Är du på jakt och söker efter inspiration till din badrumsbelysning? Här delar vi med oss av våra bästa tips vad gäller lampor till badrum.

Har du redan en uppfattning om vad du söker för badrumsbelysning? Besök då Greatlight för att hitta alla tänkbara typer av badrumsbelysning – Något för alla smaker och plånböcker.

Badrumsbelysning – Vägg

En vägglampa har kommit att bli standard i de allra flesta badrummen runt om i Sverige. Vägglampor fungerar utmärkt som väggbelysning då de är både smidiga och praktiska samtidigt som det oftast är en bra och stark ljuskälla tack vare dess riktade ljus. Då vägglampor till större del är tillverkade med skärm som riktar allt ljus åt ett och samma håll, blir ljuset kraftigare och inte lika diffust på utvalda platser i ditt badrum.

Besök greatlight.se för att ta del utav någon av ovanstående modeller när det kommer till väggbelysning i badrum.

Badrumsbelysning – Tak

Precis som vägglampor är även taklampor populära i badrum då de oftast är väldigt praktiska på grund av att man inte behöver oroa sig för platsbrist. Utöver detta erbjuder även taklampor i badrum ett perfekt allmänljus som oftast innebär att endast en taklampa är tillräcklig som ljuskälla i badrummet. Att välja taklampa som badrumsbelysning innebär oftast mindre planering av placering då en taklampa oftast placeras i mitten av rummet, medan andra typer av ljuskällor placeras specifikt för att få till en viss typ av ljus.

Gillar du någon av ovanstående modeller när det kommer till taklampor för badrum? Besök Greatlight för att klicka hem din favorit!

Badrumsbelysning – Spegel

En potentiell ljuskälla som många går miste om när det kommer till badrumsbelysningen är runt spegeln. Badrumsbelysning från spegeln har blivit allt mer populärt på senare tid. Det är inte bara praktiskt genom dess riktade ljus mot ditt ansikte – Det bidrar även till snygg badrumsbelysning. Investera i badrumsbelysning i din spegel för att ge dig själv bästa förutsättningarna för att piffa till dig.

Kika i Greatlights sortiment av spegellampor för badrum för att hitta något för dig!

Dimbar badrumsbelysning

När du valt typ av badrumsbelysning och vart någonstans du vill placera ljuskällorna i ditt badrum är det dags att välja typ av ljus. Hoppa över den tråkiga och vanliga belysningen med ett konstant ljus och välj istället dimbar badrumsbelysning.

Dimbar badrumsbelysning fungerar som så att du kan välja ljusstyrka i badrummet. Perfekt vid tillfällen då du vill tona ner ljuset och ge badrummet en bättre ”mysbelysning”. När du sedan tröttnar på den mer nedtonade badrumsbelysningen drar du bara upp dimmern för att ljussätta badrummet till max igen – supersmidigt, enkelt och snyggt.

Top